Розробка корпоративних рішень по роботі з базами даних і сховищами даних Oracle, MS SQL, MySQL на Java із застосуванням технологій Hibernate, Liquibase, JPA

page main image

Наша компанія пропонує послуги розробки програмного забезпечення під замовлення

Спеціалісти PNN володіють високими знаннями сучасних технологій і досвідом реалізації складних комплексних програмних систем, додатків для автоматизації бізнес-процесів підприємств різних сфер діяльності.

Під час розробки програмних рішень корпоративного рівня для роботи з базами даних і сховищами даних Oracle, MS SQL, MySQL на Java EE (Java), наші спеціалісти використовують надійні та перевірені технології, зокрема технології Hibernate, Liquibase, JPA.

Також, ми пропонуємо рішення із застосуванням інших перевірених баз даних і систем управління базами даних, таких як: Sybase, PostgreSQL, OLAP, MS Access. Крім того, у своїй практиці ми застосовуємо різні системи керування базами даних, як-от H2 – відкрита кросплатформна СУБД, повністю написана на мові Java; а також Java-фреймворки, як-от DbUnit, фреймворк із відкритим вихідним кодом (розширення JUnit), що допомагає з розв’язанням таких проблем, як заповнення баз даних, таблиць, порівняння таблиць та наборів даних із БД. Усі ці сучасні та перевірені рішення дають змогу нашим спеціалістам реалізовувати складні корпоративні рішення якісно та дотримуючись термінів і вимог замовника.