Використання технології ASP.NET MVC для розробки корпоративних вебдодатків, CRM, ERP-систем

page main image

Наша компанія використовує сучасні програмні технології для проєктування і створення різних вебрішень, однією з таких технологій є концепція Model-View-Controller

Одним з успішно реалізованих нашою командою проєктів із застосуванням ASP.NET MVC Framework є проєкт створення вебрішення, системи онлайн-аукціону для іноземного замовника. 

Фреймворк MVC на основі технології ASP.NET дає змогу нашим програмістам створювати вебдодатки як комплекс із трьох ролей: Модель, Вид і Контролер. 

Моделі представляють інформаційну складову. Вид – візуальне представлення моделей. Контролер – сполучна ланка між користувачем і системою.

Застосування новітніх технологій дає нашим фахівцям можливість задовольнити вимоги замовника і реалізувати навіть найскладніші проєкти в короткі терміни.

Команда ІТ-фахівців нашої компанії має великий досвід реалізації та впровадження складних програмних рішень.

PNN пропонує широкий спектр ІТ-послуг, включно зі створенням корпоративних інтернет рішень, розробкою мобільних додатків, інструментів для обробки та візуалізації даних на основі сучасних технологій Java, .Net та ін., з повним спектром послуг Ви можете ознайомитися на нашому вебсайті.