1. Головна
  2. Компанія
  3. Блог
  4. Розробка професійної бага...

Розробка професійної багатофункціональної версії програми OBD Car Doctor для Android

page main image

Компанія PNN Soft представляє нову, поліпшену версію корисного додатку для автомобілістів OBD Авто Лікар

У липні 2012 року компанія опублікувала на Android Market власну розробку – OBD Авто Лікар, яка поступово набирала популярність серед автомобілістів-професіоналів та аматорів, при цьому кількість завантажень додатку досягла – 90 тисяч!

Нагадаємо, що додаток дає змогу зчитувати динамічні та збережені параметри з ECU автомобілів, що підтримують стандарт OBD-II, а також читати дані для машин з кількома ECU. А під’єднатися до блоку керування двигуном (ECU) автомобіля допоможе ELM 327 або сумісний Bluetooth-адаптер.

Порівняно з попередньою, функціонал PRO-версії OBD Авто Лікар вражає своїми корисними функціями:  

Нова версія доступна на Google Play

Родзинка додатку OBD Авто Лікар у тому, що – він зв’язується з бортовим комп’ютером будь-якої машини, що підтримує специфікації OBD-II (система бортової діагностики автомобіля), незалежно від протоколу зв’язку і марки авто, і дає змогу в деяких випадках уникнути дорогих візитів на СТО. Це всі американські машини, випущені з 1996 року і європейські – починаючи з 2001 року, дизель – з 2004р.

Наша мета – отримати максимум користі та зручності, тому додаток має простий і зручний інтерфейс і багатий вибір можливостей. Також, ми пропонуємо розробку мобільних додатків на замовлення.