Розробка професійної багатофункціональної версії програми OBD Car Doctor для Android

page main image

Компанія PNN Soft представляє нову, поліпшену версію корисного додатку для автомобілістів OBD Авто Лікар

У липні 2012 року компанія опублікувала на Android Market власну розробку – OBD Авто Лікар, яка поступово набирала популярність серед автомобілістів-професіоналів та аматорів, при цьому кількість завантажень додатку досягла – 90 тисяч!

Нагадаємо, що додаток дає змогу зчитувати динамічні та збережені параметри з ECU автомобілів, що підтримують стандарт OBD-II, а також читати дані для машин з кількома ECU. А під’єднатися до блоку керування двигуном (ECU) автомобіля допоможе ELM 327 або сумісний Bluetooth-адаптер.

Порівняно з попередньою, функціонал PRO-версії OBD Авто Лікар вражає своїми корисними функціями:  

Нова версія доступна на Google Play

Родзинка додатку OBD Авто Лікар у тому, що – він зв’язується з бортовим комп’ютером будь-якої машини, що підтримує специфікації OBD-II (система бортової діагностики автомобіля), незалежно від протоколу зв’язку і марки авто, і дає змогу в деяких випадках уникнути дорогих візитів на СТО. Це всі американські машини, випущені з 1996 року і європейські – починаючи з 2001 року, дизель – з 2004р.

Наша мета – отримати максимум користі та зручності, тому додаток має простий і зручний інтерфейс і багатий вибір можливостей. Також, ми пропонуємо розробку мобільних додатків на замовлення.