Застосування фреймворка AngularJS для розробки інтерфейсів вебдодатків на замовлення з використанням JavaScript

page main image

Наша компанія пропонує послуги створення вебдодатків з нуля під замовлення на основі новітніх технологій

Ми широко застосовуємо такі технології як: Java (Java EE), C # (.Net), C ++, а також лінійку продуктів IBM, Oracle, Microsoft, під час реалізації проєктів розробки програмного забезпечення.

Наші команди спеціалістів постійно підвищують рівень своєї кваліфікації, опановуючи нові технології та фреймворки, такі як JavaScript фреймворк AngularJS.

MVC-фреймворк (model-view-controller) AngularJS на JavaScript відкриває нові розширені можливості для створення складних динамічних інтерфейсів для вебдодатків шляхом якісного розширення HTML-словника. За допомогою цієї технології наші команди створюють якісні призначені для користувача інтерфейси додатків, водночас ефективно скоротивши терміни розробки.

Наші команди застосовують фреймворк AngularJS разом із багатьма JavaScript бібліотеками, такими як jQuery. Крім того, цей фреймворк надає можливості тестування нерозривно з процесом розробки, водночас програми та додатки, створені в AngularJS, легко піддаються тестуванню. Таким чином, ми пропонуємо своїм замовникам якісні програмні продукти, вебдодатки та інші програмні рішення на замовлення в найкоротші терміни.

Якщо Вас цікавить послуга замовної розробки програмного забезпечення, зв’яжіться з нами, заповнивши контактну форму нижче.