Створення ERP-системи управління бізнес-процесами та документообігом великого промислового підприємства

page main image

Компанія PNN Soft розробила інформаційну розподілену ERP-систему для провідного поліграфічного підприємства України

Метою створення цієї системи є автоматизація процесів управлінського обліку та оперативного управління поліграфічним підприємством на основі збору, обліку та обробки управлінської інформації в єдиній базі даних.

Завдання системи – автоматизація більшості управлінської інформації підрозділів друкарського підприємства з можливістю модульно нарощувати функціональність, щоб охопити більшість бізнес-процесів цього підприємства. Впровадження системи дасть змогу автоматизувати розрахунок і облік поліграфічного замовлення, скоротити витрати всього циклу виконання замовлення: від отримання макету замовлення від клієнта та оформлення замовлення менеджерами до виконання замовлення на виробництві та відвантаження виконаного замовлення клієнту.

ERP-система дасть змогу підвищити ефективність виробництва завдяки такій функціональності:

Це програмне забезпечення забезпечує роботу як на одному комп’ютері, так і для віддаленої роботи через Інтернет/Інтранет. 
По закінченню проєкту, компанія PNN також презентувала посібник з експлуатації для користувачів ERP-системи, співробітників поліграфічного підприємства.

Технічні особливості проєкту:

Фахівці компанії PNN володіють високим професіоналізмом і досвідом розробки софту, що дає змогу ефективно організувати процес створення програм від формування технічних вимог до системи, що реалізовується, добору команди програмістів, комунікації із замовником, тестування і виправлення помилок у процесі реалізації проєкту і до успішної здачі готового рішення замовнику.