Автоматизоване та ручне тестування (QA) вебсервісів за допомогою утиліти SoapUI

page main image

Наша компанія пропонує послуги тестування програмного забезпечення як складову частину процесу розробки програмного продукту, так і окрему послугу верифікації якості програм під замовлення.

Наші технології тестування 

Під час тестування програмного забезпечення, наші спеціалісти застосовують як автоматизовані, так і ручні тести. Окрім того, ми застосовуємо сучасні технології для проведення різних типів тестування залежно від складності та обсягу проєкту з розробки ПЗ.

Застосування технології SoapUI

Під час забезпечення якості вебсервісів, для виконання автоматизованих тестів функціонального, регресійного, навантажувального тестування, а також перевірки на відповідність стандартам, ми застосовуємо технологію SoapUI. Це відкрита кросплатформна технологія для функціонального тестування з єдиним тестовим середовищем.

Використовуючи технологію SoapUI, наші фахівці виконують:

Ця технологія дає нам змогу проводити тестування вебсервісів і вебдодатків якісно і швидко, а також отримувати розширену статистику за результатами тестування.

Наш досвід у забезпеченні якості:

Наша компетенція включає верифікацію якості систем у сферах діяльності з високими вимогами відмовостійкості, стабільності, продуктивності, наприклад, банки та фінанси, телекомунікації та інші.

Ми забезпечуємо тестування таких систем як: 

Окрім того, ми надаємо команди виділених тестувальників/QA-спеціалістів – формуємо ресурси, обладнання та інфраструктуру, які повністю відповідають потребам клієнта.

Для отримання детальної інформації, а також обговорення та замовлення послуги, що Вас цікавить, зв’яжіться з нами.