Створення вебсистем автоматичного резервування (бронювання) місць, замовлення та купівлі квитків онлайн

page main image

Огляд Компоненту резервування квитків

Система резервування квитків являє собою інтерактивний компонент, що візуально відображає вільні та зарезервовані місця. Під час підведення вказівника миші на екрані до місця в кінотеатрі, виводиться додаткова інформація: ряд, місце, ціна. Під час кліку мишкою на вільному місці, користувач заносить його до свого списку резервування. Компонент може бути адаптований та інтегрований для різних онлайн сервісів, що надають користувачам можливість резервування або купівлі квитків онлайн: театри, кінотеатри, ресторани, готелі, авіа та транспортні компанії.  

Технічні особливості:

Цільові платформи:Windows 2003 Server, IIS 6.0 і вище.
Цільові браузери:IE 6.0 і Fire Fox 2.0.
GUI фреймворк:ASP.Net 2.0.
Бази даних:SQL-сервер, Access, MySQL, XML-файли.
Доступ до даних:ADO.Net, XML-парсери
Доступ до вебсервісів: SOAP вебпроксі.
GUI особливості:DHTML, AJAX, SVG або Flash.
Ресурси локалізації:resx-файли.

Особливості бізнес-логіки:

SVG (Scalable Vector Graphics) є мовою для опису двовимірної графіки та графічних додатків в XML з World Wide Web Consortium (W3C). За допомогою SVG веброзробники та дизайнери отримують потужний інструмент для динамічного генерування високоякісної графіки з реальних об’єктів із чітким структурним та візуальним контролем. 

Міць і гнучкість мови SVG виходить з таких особливостей цієї веборієнтованої технології як:

Детальнішу інформацію про формат SVG і новини про розвиток SVG програмного й апаратного забезпечення в усьому світі Ви можете отримати, відвідавши World Wide Web Consortium (W3C) SVG Home Page.