Автоматизація бізнес-процесів банків на основі технологій IBM, Oracle, Microsoft

page main image

Програмні рішення для банківського сектора

Компанія PNN Soft бере участь у проєктах автоматизації банківських бізнес-процесів на основі новітніх технологій IBM, Oracle і Microsoft у сфері створення корпоративних портальних рішень, систем кредитування, бюджетування, грошових переказів, виплати й переказу грошових коштів, управління кредитними картками, автоматизації крос-продажів, та іншої внутрішньобанківської та міжбанківської діяльності.

Використовуючи технології IBM, наші фахівці створюють системи на основі IBM WebSphere BPM, які забезпечують функціональність для інтеграції внутрішніх і зовнішніх корпоративних сервісів підприємства. Крім того, під час реалізації даних програмних сервісів, нашими фахівцями використовується технологія Enterprise Service Bus (ESB), як комунікаційна інфраструктура для інтеграції застосунків і сервісів, що дає змогу розробляти Сервіс-орієнтовану архітектуру (SOA). Використання промислової технології Java EE, для реалізації проєктів на основі технологій IBM, дає нам змогу забезпечити високу продуктивність, надійність, масштабованість і гнучкість.

Компанія PNN Soft також спеціалізується на розробці програмного забезпечення з використанням технологій Microsoft .Net (для виконання додатків з використанням мов програмування C#, Visual Basic .NET, C++ тощо), і на основі технологій Oracle, з використанням PL/SQL для створення широкого спектра корпоративних систем. 

Зв’яжіться з нами для отримання додаткової інформації, а також для замовлення послуги заповнивши форму на сторінці Контакти.