Програмна інтеграція міжнародних систем грошових переказів з АБС банків і картковими процесинговими центрами із застосуванням Java (Java EE) і C# (.Net)

page main image

Компанія PNN Soft реалізовує проєкти для автоматизації бізнес-процесів грошових переказів, зокрема здійснює програмну інтеграцію з міжнародними системами грошових переказів.

Платіжна система – сервіс для оплати, прийому платежів онлайн, банківських переказів тощо. Різні платіжні системи пропонують різні вебдодатки, інтерфейси для інтеграції (взаємодії). Найчастіше ці інтерфейси відрізняються кардинально. Наші фахівці мають досвід у створенні систем, що надають єдиний доступ до різних платіжних систем, із загальним інтерфейсом для роботи з цими системами – приймання, переказу та виплати грошових коштів. 

Під час реалізації проєктів наші фахівці здійснювали інтеграцію з цілою низкою різних міжнародних систем грошових переказів: Moneygram, RIA Financial Services (RIA Money Transfer), та іншими.

Крім того, компанія PNN пропонує послуги розробки ПЗ з використанням технологій Java, .Net, PL/SQL, а також з використанням продуктів IBM, Oracle, Microsoft для створення широкого спектру серверних систем.