Розробка вебдодатків із застосуванням OData Protocol для доступу до хмарних сервісів і кросплатформних додатків

page main image

Компанія PNN Soft надає послуги з розробки програмного забезпечення з використанням технології OData Protocol (Open Data Protocol), яка представляє відкритий вебпротокол для організації доступу до даних.

Застосовуємо цю технологію для отримання доступу до даних і маніпуляції ними з безлічі додатків, хмарних сервісів, кросплатформних вебдодатків, сховищ даних на різних мовах програмування.

Цей протокол базується на HTTP, і підтримується вебстандартами JSON і Atom. Наші спеціалісти використовують протокол OData для створення інтернет-додатків, систем, порталів тощо, універсальних, і водночас незалежних від платформ і пристроїв (Android, iOS, BlackBerry, Windows Phone і т.д.).

Програмісти PNN мають досвід застосування протоколу OData під час розробки вебдодатків і вебсистем із використанням таких технологій і мов програмування:

Ми застосовуємо цю технологію в різних галузях, на корпоративному та користувацькому ринках. Для більш детальної інформації про розробку програмного забезпечення з використанням технології OData, будь ласка, зв’яжіться з нами за допомогою контактів на сайті.