Створення корпоративних веб і мобільних систем для інтерактивного навчання, тестування, адаптації та оцінювання персоналу

page main image

Компанія PNN пропонує клієнтам розробку програм на замовлення для дистанційного навчання, тестування, опитування, анкетування та оцінювання персоналу у вигляді текстових і мультимедійних навчальних матеріалів та інтерактивної гри

Наші програмні рішення включають розробку:

Системи корпоративного навчання персоналу компанії

Системи тестування персоналу на всіх етапах роботи

Мотиваційні бонусні системи

Наші фахівці створюють програмні рішення залежно від вимог і специфіки компанії замовника. Ці програмні рішення розміщуються як на сервері компанії PNN, так і на стороні замовника.

Програмні продукти для дистанційного навчання, які розробляють наші фахівці, дають змогу планувати періодичність і послідовність навчання персоналу, оперативно доставляти навчальні матеріали, вносити зміни в навчальні плани або інформувати підлеглих про важливі зміни в бізнес-процесах компанії. Керівництво може контролювати проходження тренінгів і результати тестування співробітників.

Серед реалізованих нами проєктів на замовлення для іноземних замовників – проєкт розробки системи Inquirer для онлайн навчання і тестуванняпроєкт Questionnaire Online – онлайн анкетування в ігровій формі, розробка системи управління інформаційним наповненням для проєкту Questionnaire та інші. Наша компанія пропонує як готові програмні рішення для навчання персоналу, так і розробляє корпоративні системи під замовлення з використанням технологій на основі продуктів Microsoft, IBM і Oracle.

Зв’яжіться з нами для отримання додаткової інформації, а також для замовлення послуги, заповнивши форму на сторінці Контакти.