Розробка Android/iPhone додатку для проведення маркетингових акцій зі створення дизайну продуктів фокус-групами

page main image

Головною метою промо-додатку є привернення уваги потенційних клієнтів до товарів і послуг, підвищення рівня довіри до бренду, і відповідно, стимуляція продажів.

У процесі реалізації проєкту нами було розроблено:

Також, було реалізовано функціонал, за якого серверна частина додатку дає змогу системному адміністратору спостерігати за дизайном кожного учасника групи з можливістю виведення на великий екран. Кожен дизайн зберігається в базі даних додатку (з відповідними числами) для моніторингу вподобань споживачів і складання маркетингових прогнозів для майбутньої лінійки продуктів. Також доступно для iOS.

Зробити рекламний застосунок привабливим, до снаги лише професійним розробникам, які мають у штаті програмістів, дизайнерів, маркетологів та арт-директорів. Завдяки точно налагодженому процесу розробки та тестування, вмінню чітко вкладатися в терміни та з відповідальністю ставитися до будь-якого проєкту, компанія PNN стане надійним партнером для вашого бізнесу.

Наші фахівці створять рекламний додаток, який стане ефективним маркетинговим інструментом Вашої компанії. Він допоможе презентувати інформацію про компанію, послуги та продукти в незвичній манері, що запам’ятовується, а також ввести користувачів в інтерактивний процес розробки концепту майбутнього продукту.