Розробка програмного забезпечення для групи операційних систем Microsoft Windows Embedded CE

page main image

Компанія PNN один із провідних розробників програмного забезпечення під вбудовані промислові платформи та інтеграційні рішення

Ми займаємося розробкою програмного забезпечення для лінійки платформ Microsoft Windows Embedded+CE, на основі якої працює величезна кількість приладів і систем у найрізноманітніших галузях економіки. Це і портативні ультразвукові установки, і прилади GPS, банкомати та компоненти гігантських будівельних механізмів. Гідне місце ОС сімейства Windows Embedded посідають і в сфері автоматизації виробництва, безпеки, моніторингу будівель і споруд.

Наша компанія має великий досвід у сфері розробки ПЗ під різні операційні системи, зокрема Android, iOS, BlackBerry, Windows Phone, Windows Embedded CE. Microsoft Windows Embedded – це сімейство вбудованих операційних систем Microsoft. Головна їхня відмінність від інших ОС Microsoft – це застосування у вузькоспеціалізованих пристроях, таких як кіоски самообслуговування, інформаційні термінали, касові апарати, POS-термінали, навігатори, тонкі клієнти, системи промислової автоматизації та багато інших.

Наразі лінійка Windows Embedded містить у собі такі операційні системи:

Наша компанія має виділену команду розробників для створення ПЗ для сімейства операційних систем Windows Embedded. Розробники компанії PNN виконають вимоги та завдання замовника будь-якої складності та в найкоротші терміни.

Для отримання додаткової інформації та замовлення розробки для групи операційних Windows Embedded, заповніть форму нижче.