Вебресурс InCarDoc.com для користувачів мобільного додатку з діагностики роботи автомобіля OBD Car Doctor iPhone/Android

page main image

Спеціалісти компанії PNN Soft розробили вебсервіс InCarDoc.com для автомобілістів, користувачів мобільного додатку inCarDoc

Користувачі мобільного додатку OBD Car Doctor iPhone/Android можуть зареєструватися на вебсервісі через свій смартфон або безпосередньо на сайті InCarDoc.com і отримати гнучкий інструментарій для аналізу продуктивності автомобіля.

Сервіс надає розширені можливості для водіїв і автомобілістів, і забезпечує наступну функціональність:

  1. синхронізація даних мобільного додатку та вебресурсу InCarDoc.com
  2. можливість редагування даних авто (пробіг, модель, рік випуску, об’єм двигуна та ін.)
  3. зручний перегляд записів про параметри автомобіля, збережених за допомогою мобільного додатку OBD Car Doctor  
  4. перегляд збережених параметрів авто у вигляді графіків
  5. перегляд збережених параметрів авто з накладанням на карту
  6. можливість складання рейтингів персональних поїздок за період
  7. порівняння результатів параметрів авто для користувачів

Усе це доступно в особистому кабінеті водія. Окрім того, для користувачів, які ще не створили особистий кабінет, є можливість ознайомитися з демо-версією, перейшовши за посиланням Тест-Драйв. Тест-драйв пропонує ознайомитися з усіма можливостями реального акаунта, переглянути приклади відображення параметрів авто, OBD-записи, маршрути та карти з єдиною відмінністю – без можливості вносити зміни. 

InCarDoc.com також розповість водіям багато корисного про OBD-II протокол, додаток OBD Car Doctor Android/iPhone, налаштування додатку та інше. Нагадаємо, додаток для діагностики автомобіля OBD Car Doctor доступний для користувачів Android та iPhone пристроїв. Для Android-пристроїв також доступна розширена версія OBD Car Doctor PRO, яка пропонує додаткові можливості для водіїв: запис параметрів в режимі реального часу; читання, відображення та запис декількох параметрів одночасно; запис параметрів у фоновому режимі; перегляд і відсилання збережених маршрутів; підтримка GPS для прив’язки параметрів до траси; консольний режим для ручного введення кодів та інше.

Про це та багато іншого ви можете дізнатися, відвідавши вебсервіс InCarDoc.com.

Також, ми пропонуємо послуги з розробки мобільних і вебдодатків під замовлення. На нашому сайті Ви можете ознайомитися з Портфоліо розробки мобільних додатків.