Розробка корпоративних портальних рішень на основі IBM WebSphere Portal

page main image

Розробка корпоративних портальних рішень

Портал – це єдиний загальний сервер із захищеною інформацією. Портал містить персоніфікований вебінтерфейс, за допомогою якого користувачі мають доступ до потрібної інформації та сервісів відповідно до виконуваного кола завдань і прав доступу. Компанія PNN надала висококваліфікованих фахівців для розробки корпоративного портального рішення на базі  IBM WebSphere Portal 7.0.

Це рішення являє собою уніфіковане інтерфейсне рішення («єдине вікно») для внутрішньобанківських систем і робочих місць користувачів різнорідних систем.

Корпоративний портал являє собою вебдодаток, у якому користувачі можуть працювати за допомогою інтернет-браузерів. В єдиний портал об’єднані такі системи як кредитування, платіжні системи, електронний архів та інші системи банку. Це рішення розраховане на роботу в кластері, що дає змогу забезпечити високу відмовостійкість і масштабованість системи.

Портал інтегрується з бізнес-процесами банку, що працюють під управлінням IBM WebSphere Process Server 7.0. Також портал взаємодіє з вебсервісами корпоративної шини банку, реалізованої на основі IBM WebSphere ESB. 

Компанія PNN спеціалізується на рішеннях фірми IBM лінійки WebSphere а також розробці програмного забезпечення з використанням технології Java EE. Докладніше про технологію Java EE

З питання розробки програмного забезпечення на замовлення для автоматизації звертайтеся в компанію PNN.

Корпоративні портальні рішення – це наша спеціалізація.