1. Головна
  2. Компанія
  3. Блог
  4. Розробка ERP, CRM-систем ...

Розробка ERP, CRM-систем на основі власної платформи PortalBase компанії PNN Soft

page main image

Автоматизація за допомогою платформи PortalBase

Розглянемо автоматизацію на прикладі автоматизованих систем ERP і CRM. Система ERP (Enterprise Resource Planning) — це єдина система управління підприємством, що дає змогу ефективно контролювати та планувати фінанси, закупівлі, виробництво, торгівлю, логістику, обробку замовлень та інші критично важливі бізнес-процеси.

Ми розробляємо ERP відповідно до ваших бізнес-процесів, таким чином в кінцевому підсумку всі бізнес-процеси автоматизовані.

Керувати компанією з використанням ERP-системи набагато легше, ніж використовуючи безліч нез’єднаних програм і баз даних. Легке і прозоре управління, аналітика і планування за допомогою ERP приведе вашу компанію до лідерства.

CRM (Customer Relationship Management) – система управління та обліку інформації під час роботи та взаємодії з клієнтами.

Основна мета розробки CRM-систем – це поліпшення якості обслуговування клієнтів, за допомогою автоматизації рутинних процесів збору та зберігання інформації про взаємодію з клієнтами, що призводить в кінцевому підсумку до вдосконалення бізнес-процесів вашого бізнесу.

CRM допомагає реалізувати аналіз попиту на ваші послуги і товари, а це крок на шляху розвитку і процвітання вашого бізнесу.

Автоматизована система передбачає такі фактори:

Сама ж система розробляється в чіткій відповідності з бізнес-процесами підприємства.

Компанія PNN пропонує автоматизацію бізнес-процесів для підприємств на базі нашої власної програмної платформи – PortalBase.