Розробка дизайну та користувацького інтерфейсу мобільних додатків для Android та iPhone-пристроїв

page main image

PNN Soft створює дизайн додатків для різних мобільних пристроїв

PNN Soft створює дизайн додатків для різних мобільних пристроїв

Наша компанія надає повний спектр послуг для візуального дизайну застосунку на будь-якому мобільному пристрої. Ми проконсультуємо вас з усіх привабливих питань, дамо рекомендації щодо одного або будь-якого іншого кольорового рішення, дизайну, зручності використання та стилів дизайну. 

Розробники визначають мету додатка на початковій стадії роботи. Кожен проєкт має такі об’єкти: монетизація, зображення та аудіо або додатково вебверсія продукту.

Дизайн розробляється індивідуально для кожного конкретного застосунку. Під час розробки дизайну враховуються всі особливості та вимоги до побудови інтерфейсу застосунку. Усі графічні елементи створюються «з нуля», і розробляються з урахуванням усіх вимог, тематики, особливостей та обраного стильового напряму застосунку.

Залежно від застосунку, дизайн охоплює: повне опрацювання розташування стандартних елементів на екранах застосунку, шляхи навігації застосунком і підготовку необхідного мінімуму – іконок, стартового екрану, підбір кольорової гами; додавання власних, нових елементів керування та відображення інформації; підготовку повного набору екранів додатку. Кожен етап роботи над дизайном програмного продукту узгоджується із замовником і затверджується, що дає змогу контролювати всі кроки та вносити правки безпосередньо в процесі роботи. Кінцевою метою є готовий індивідуальний продукт дизайну, що повністю відповідає всім заявленим цілям і потребам конкретного замовника, що включає в себе всі елементи, форми дизайну і повну карту навігації по додатку.

Зв’яжіться з нами для отримання додаткової інформації, а також для замовлення послуги, заповнивши форму на сторінці Контакти.