Розробка програмного забезпечення виділеними командами та проєкти під замовлення за Agile із застосуванням Java (Java EE) і C# (.Net)

page main image

Компанія PNN Soft обирає інтерактивну методологію розробки Agile, одну з найефективніших і найгнучкіших методологій розробки ПЗ. Agile дасть Вам змогу отримати саме те, що потрібно вашому бізнесу, без зайвих витрат і втрати часу.

Методологія Agile дає змогу: 

Таким чином, основна мета методології Agile – задоволення бізнес-вимог замовника.

Переваги методології Agile

Традиційні методології розробки передбачають відстеження замовником проміжних результатів в обумовлені терміни. Таким чином, до моменту готовності програмного продукту або його частини, замовник практично не має уявлення, що він отримає в результаті. Тому результат не зовсім відповідає очікуванням замовника, і не задовольняє повною мірою всі його актуальні потреби. Як наслідок, існує великий ризик того, що доведеться виділяти додаткові кошти на доопрацювання або заморозити проєкт.

На відміну від вище згаданих методологій, Agile особливо ефективна, коли терміни проєкту обмежені. Цей метод вимагає мінімум документації на всіх етапах розробки проєкту. Характеризується тісною взаємодією замовника з командою розробників, що дає змогу швидко реагувати на запити замовника і приймати зміни у вимогах у будь-який момент.

Наші Agile-команди включають як програмістів, так і тестувальників, дизайнерів інтерфейсу, технічних письменників і менеджерів. Обравши компанію PNN Soft партнером з розробки програм на замовлення різної складності, Ви отримаєте весь спектр переваг для створення інформаційної системи для Вашого бізнесу.