Обробка даних високонавантажених систем із застосуванням технології LINQ під час реалізації проєктів розробки вебдодатків на .Net

page main image

Ми розробляємо різні високонавантажені додатки з використанням технології . NET Framework на мові програмування C#, а саме додатки, які обслуговують велику кількість користувачів, що передбачає одночасну обробку великих обсягів даних.

З огляду на специфіку таких систем, під час реалізації подібних проєктів перед нашими спеціалістами стоїть завдання не тільки забезпечити стабільне функціонування додатків, а й гарантувати, що вони зможуть витримати великий стрибок навантаження, потік користувачів і забезпечать швидкодію системи.

Для обробки даних високонавантажених систем наші спеціалісти застосовують технологію LINQ, що з’явилася в .NET з версії 3.5 та надає неймовірні можливості для роботи з даними, внаслідок чого ефективно скорочують час обробки даних, а продуктивність додатку в кілька разів.

Наш досвід розробки високонавантажених систем включає створення інтернет-додатків із підтримкою в режимі 24×7, включно з:

Ми розробляємо подібні системи для різних індустрій, зокрема маркетингових компаній, фінансових та телекомунікаційних підприємств, які працюють з великими обсягами інформації та клієнтами.

Для отримання детальної інформації, а також для обговорення проєкту, зв’яжіться з нами, скориставшись контактною форою нижче.