Виділені команди розробників програмного забезпечення

page main image

Компанія PNN Soft пропонує своїм клієнтам послуги з надання виділених команд розробників (dedicated development center (DDC))

Дана послуга забезпечить глибоку інтеграцію IT-професіоналів компанії в бізнес-процеси замовника і надасть ефективну розробку проєкту, оскільки команда займатиметься розробкою тільки проєктів замовника, процес роботи команди буде максимально прозорим і адаптованим до ваших бізнес-процесів і вимог.

Особливості використання даної послуги:

Ми підберемо вам певну команду фахівців, виходячи з ваших вимог і побажань до членів команди. У виділену команду з розробки можуть входити кваліфіковані програмісти, аналітики, менеджери. Команда працює віддалено, як один із відділів компанії клієнта, надаючи весь свій досвід і знання виключно одному замовнику за встановленими ним стандартами, вимогами і принципами.

Усі розробники виділеної команди, що займаються проєктом клієнта, надають звіти безпосередньо замовнику, слідують його вказівкам у встановлені ним строки і тим самим забезпечують безперебійність робочого процесу. Склад команди та термін дії контракту встановлюються відповідно до потреб клієнта.

Переваги виділеної команди розробників від компанії PNN Soft:  

Наша компанія пропонує послуги зі створення виділених команд залежно від потреб клієнта. Ми беремо на себе всі оперативні питання: управління людськими ресурсами, ІТ-інфраструктура, адміністративна та правова підтримка.

Виділений центр розробок є найкращим вибором для клієнтів, які хочуть отримати максимальний щоденний контроль над командою розробників і мати в розпорядженні команди для поточних ІТ-завдань. Команди розробників компанії PNN Soft здатні впоратися із завданнями будь-якої складності.