Орієнтований на клієнта мобільний додаток банкінгу та фінансів

page main image

У 2019 році ринок електронної комерції досяг показника в $3,46 трлн витрат на онлайн-покупки. І за прогнозами аналітиків, цей показник зростатиме. Зручність інтернет-шопінгу є безумовною. Тому поява мобільного додатку для електронної комерції була питанням часу. Хоча динаміка попиту та пропозиції на банківські та фінансові застосунки розвивалася швидкими темпами, 2020 рік став значущим і для цієї сфери. В умовах глобальної пандемії та ізоляції інтернет-магазини, інтернет-банкінг та електронна фінансова торгівля набули ще більшого поширення. Специфіка кожної галузі унікальна, тому мобільні застосунки банку та застосунок фінансового планування відрізнятимуться. У них є дві спільні риси: гроші та орієнтація на користувача.

Послуга розробки банківського мобільного застосунку у 2020 році 

Сьогодні інтернет-банкінг представлений у вигляді привабливого і зрозумілого застосунку на вашому смартфоні. Спочатку послуга онлайн-банкінгу надавалася по телефону. Напевно, якщо вам трохи більше 20 років, ви пам’ятаєте, як ваші батьки дзвонили в банк, щоб дізнатися стан кредитного рахунку або переказати комусь гроші. А сьогодні ви відкриваєте банкінг на мобільному телефоні та в кілька кліків здійснюєте транзакцію грошових коштів, навіть відкриваєте невеликий кредитний рахунок.

App to track finance, mobile banking, ios and android

Основним завданням будь-якого банку, в напрямку даної теми, є створення зручних каналів надання послуг фізичним і юридичним особам.

Перший застосунок для мобільного банкінгу з’явився в 2010 році, і в ньому були тільки інфо-функції, такі як перегляд балансу на картці, наявність відділень і банкоматів, умови співпраці і так далі. Додатки були доповненням до інтернет-банкінгу. На сьогоднішній день мобільний банкінг широко поширений і пропонує широкий спектр функцій з високим ступенем захисту. У 2020 році якісний банківський додаток повинен мати весь функціонал, доступний у вебверсії. Лідери — це ті, хто може запропонувати повністю онлайн-сервіс. Аж до того, що кур’єр доставить карту, і вам взагалі не доведеться кудись їхати. Здивувати користувача у 2020 році ще можна, але завдання не з легких.

Наприклад: 

Цікаво зазначити, що не всі люблять спілкуватися телефоном зі співробітниками банку, і користувачі все частіше звертаються до онлайн-чату. А деякі банки повністю виключили можливість здійснення дзвінків через додаток, залишивши тільки свій контактний номер. Однак це рішення може бути спірним.

Покупки в будь-який час і скрізь – мобільний додаток електронної комерції

Інтернет-торгівля вкорінюється як ще один вид підприємницької діяльності. З огляду на події цього року, інтернет-шопінг отримав новий імпульс до розвитку. Створення додатків для електронної комерції — це нове завдання для більшості брендів і магазинів. Правило таке: унікальна платформа з унікальною пропозицією для конкретного користувача. Що ще може стимулювати торгівлю, якщо не це?

E-commerce app ios, finance app ios, apple finance app

Основою ефективної електронної комерції є користувач. Ось чому правило клієнтоорієнтованості особливо актуальне для цього типу мобільних додатків. Цікавий набір функцій, відсутність обмежень для споживача, здійснення торгових операцій в один клік, продаж у кредит, емоційний контакт зі споживачем, персоналізована реклама є базовими речами для цих додатків.  

Мобільний додаток електронної комерції має створити у користувача враження, що він може купити все просто зараз. Крім функціональності, дизайн має свою вагу в питанні. Як і у випадку з іншими зображеннями, простий, стриманий візуальний дизайн спонукає вас переглядати товари та здійснювати покупки.

Щоб контролювати свої заощадження використовуйте додаток для відстеження фінансів  

Ми підійшли до одного з найважливіших питань, з яким стикаються практично всі — фінансового менеджменту. Як би парадоксально це не звучало, відстеження витрат є ключем до збільшення доходів. Однак контроль особистих або сімейних фінансів викликає головний біль, не кажучи вже про контроль грошей у бізнесі.

Додатки для фінансового менеджменту дають змогу спростити деякі завдання і позбутися непотрібної паперової тяганини. Ці мобільні додатки дають змогу динамічно відстежувати виставлення рахунків, бухгалтерський облік і незначні витрати, такі як вартість поїздки. 

Найкращий фінансовий додаток для бізнесу дає змогу відстежувати податки з продажів відповідно до податкових стандартів. Крім того, невеликі компанії в провідних країнах перейшли на безпаперову фінансову звітність, деякі з яких вони виконують навіть на своїх смартфонах.

Розробка додатку для фінансового планування та управління є чудовим ресурсом для інвестицій. Група цих додатків претендує на величезне майбутнє, тому що щодня компанії замовляють розробку додатків фінансового планування та бухгалтерського обліку.

Розробка мобільних застосунків для банківської справи та фінансів у компанії PNN Soft  

PNN Soft  реалізувала десятки проєктів у сфері банківської справи, фінансів та електронної комерції. Наші розробники мають величезний досвід у створенні онлайн-банківських додатків для android и iOS. Детальніше Ви можете дізнатися на сторінці портфоліо, а щоб замовити розробку мобільного додатку, заповніть форму нижче.