Застосування практики тестування Continuous Integration під час розробки банківських систем

page main image

Компанія PNN Soft пропонує комплекс послуг із розробки програмного забезпечення будь-якої складності для фінансового сектора

Під час розробки ПЗ наші спеціалісти використовують практику тестування – Continuous Integration.

Розробники компанії PNN мають великий досвід використання моделі тестування Continuous Integration під час реалізації банківських систем. Continuous Integration (CI) являє собою методологію розробки програмного забезпечення, яка полягає у виконанні частих автоматизованих збірок проєкту для якнайшвидшого виявлення та вирішення інтеграційних проблем. Із застосуванням CI, наші розробники з легкістю знаходять дефекти і протиріччя в компонентах системи ще на ранніх стадіях її створення. У результаті – ми забезпечуємо нашим замовникам високу якість програмного забезпечення.

Переваги розробки в компанії PNN із застосуванням Continuous Integration:

Для розробки ПЗ з використанням практики Continuous Integration у нашій компанії використовують різні програмні та апаратні засоби. Вибір конкретних інструментів залежить від завдань і специфіки проєкту замовника.

Ми застосовуємо ці інструменти для роботи з Continuous Integration:

Ми надаємо високий рівень розроблюваних систем відповідно до вимог безпеки, продуктивності, надійності та масштабованості. На кожному етапі розробки програмні продукти проходять обов’язкове тестування відповідно до міжнародних стандартів якості.

Якщо Вас зацікавила розробка ПЗ із застосуванням практики тестування Continuous Integration, зв’яжіться з нами за контактами.