Оптимізація бізнес-процесів з використанням програмних продуктів IBM ILOG

page main image

Компанія PNN Soft – бізнес партнер компанії IBM

Ми розробляємо програмні рішення із застосуванням сучасних і надійних технологій компанії IBM. Наша компанія пропонує послуги з оптимізації бізнес-процесів з використанням лінійки продуктів IBM ILOG. Цей продукт являє собою автоматизовану систему для прийняття рішень, набір інструментів, технологій і послуг, спрямованих на надання ефективнішої допомоги нашим клієнтам в управлінні бізнес-процесами.

Ми розробляємо бізнес-рішення для компаній різних сфер діяльності:

Розробники нашої компанії оптимізують бізнес-процеси будь-якої складності з використанням IBM ILOG, це дає змогу ефективно аналізувати, планувати, відслідковувати та вдосконалювати бізнес-процеси для ефективного планування та управління рішеннями компанії замовника.

Наразі ми пропонуємо чотири основні рішення для оптимізації бізнесу за допомогою лінійки IBM ILOG:

Оптимізація бізнес-процесів у нашій компанії проводиться в кілька етапів:

Аналіз наявного бізнес-процесу, виявлення неефективних, неоптимальних процесів, аналіз стратегії компанії, аналіз системи показників, аналіз системи контролю. → Розробка нового бізнес-процесу. → Впровадження: реалізація, нового розробленого бізнес-процесу. → Підтримка та супровід впровадження змін.

Якщо Вас зацікавила послуга розробки програмного забезпечення та оптимізації бізнес-рішень для Вашого бізнесу, зв’яжіться з нами, скориставшись формою зворотного зв’язку нижче.