Програмне забезпечення для розробки мобільних застосунків із відкритим вихідним кодом

page main image

Завдяки програмному забезпеченню для розрока мобільних застосунків із відкритим вихідним кодом нині підприємства можуть створювати рішення без значних вкладень. Як правило, подібні ПЗ використовують GUI – графічний інтерфейс, скомпільовані моделі та функцію перетягування елементів. Таким чином, користувачі отримують можливість не тільки розробляти, а й оновлювати різноманітні додатки. 

Незважаючи на існування численних фреймворків для створення застосунків, пошук найефективніших потребує часу. У цьому пості ми розповімо про надійні мобільні додатки з відкритим вихідним кодом, які не потребують досвіду програмування. Але спочатку давайте зупинимося на критеріях вибору open source додатків. На що вам варто звернути увагу насамперед?

Як обрати найкраще програмне забезпечення для розробки додатків?

Open source solutions

Ось основні моменти, які слід враховувати для кращого розуміння того, як розробка застосунку допоможе досягти ваших бізнес-цілей.

Найкращі безкоштовні програми для розробки мобільних застосунків із відкритим вихідним кодом: короткий огляд  

Solutions for business

PhoneGap

Дозволяє користувачам розробляти гібридні додатки. Вам не потрібен попередній досвід роботи з мовами програмування для мобільних пристроїв. Однак у цьому випадку важливо знати HTML, CSS і JavaScript. Завдяки додатку можна створювати рішення, що працює з єдиною базою даних.

Детальніше:

Flutter

C, C ++, Dart і використовує рушій 2D-рендерінгу Skia Graphics для створення візуальних ефектів, подібних до нативного стилю Купертіно і віджетів Material Design. У Flutter ви можете розробляти плагіни з каналами, які нові розробники використовуватимуть у майбутньому.

Функції:

 Xamarin

Використовує загальну кодову базу, яка допомагає створювати додатки для всіх операційних систем. Xamarin забезпечує доступ до даних на різних платформах і корпоративних рівнях. Система також містить кросплатформні та сторонні бібліотеки, елементи керування користувацьким інтерфейсом.

Функції:

 Appcelerator

Підходить для створення додатків для всіх підтримуваних операційних систем за допомогою декількох рядків коду. Як випливає з назви, він значно прискорює період розробки рішень. А ще містить хмару для швидкого доступу до джерел даних.

Детальніше:

Рішення для розробки додатків low-code від PNN Soft

Software development center

PNN Soft надає клієнтам надійні вебпродукти. Ми реалізували понад 1000 стабільних проєктів для різних галузей, включно з розробкою додатків із низьким кодом. Компанія має 20-річний досвід роботи у створенні високоефективних рішень, але ми постійно відточуємо навички для втілення новітніх ідей. Коли йдеться про вашу цифрову трансформацію, безпека – наше головне завдання.

Ми прагнемо шукати інноваційні рішення, що відповідають потребам окремих компаній. Тому ми знаємо, які технології принесуть переваги вашому бізнесу.  

PNN Soft використовує методології RAD, Scrum та Agile для забезпечення постійного зв’язку з клієнтами та побудови гнучкого виробничого процесу. До наших груп професіоналів Agile входять розробники програмного забезпечення, тестувальники, дизайнери графічного інтерфейсу, технічні письменники та менеджери.

Якщо Вас цікавить розробка мобільного застосунку на замовлення або оновлення наявного рішення, заповніть форму нижче.