Послуги незалежного тестування

page main image

Зараз усі індустрії бізнесу зосереджені на розвитку цифрового простору. Компанії конкурують за увагу клієнтів. Тому, вкрай важливо надавати клієнтам продукти без збоїв, які будуть зручні та візуально приємні у використанні. Тестування дає змогу компаніям застрахувати себе від багованого продукту. Спеціаліст із контролю якості перевіряє все — від відповідності функціональності до правильності даних і зручності використання. Як правило, тестування може проводитися як професійними тестувальниками, так і за допомогою користувачів. Але, в сучасних реаліях професійне тестування є однією з найважливіших запорук успіху і якісного результату майбутнього продукту. 

Що мається на увазі під “тестуванням програмного забезпечення”. І коли слід починати тестування?

Тестування є одним із компонентів процесу забезпечення якості програмного забезпечення. Воно має досить широке поняття і передбачає:

Послуги з тестування — це процес дослідження ПЗ і додатків з метою виявлення помилок і визначення відповідності між реальними та очікуваними результатами. Це важливий етап у процесі розроблення програмного забезпечення, оскільки він гарантує безпеку, надійність і зручність створюваного продукту.  Нині існує безліч підходів і методик до вирішення завдання тестування ПЗ. Ранній початок тестування скорочує витрати і час на доопрацювання продукту.

software-testing-and-QA

Незалежне тестування, як ефективне рішення для якісного продукту

Розробка та випуск ІТ-продуктів — комплексний процес. Це покладає значну відповідальність на компанію-розробника. Для досягнення якості продукції та бажаного результату необхідно співпрацювати одночасно з кількома проєктними групами. У тому чи іншому випадку незалежне тестування є частиною процесу розробки програмного забезпечення. Це дає змогу виявляти дефекти на ранній стадії розробки. 

Незалежне тестування — найбільш об’єктивний спосіб перевірки та оцінювання програмного забезпечення перед остаточною презентацією замовнику. Послуга незалежного тестування включає заходи з контролю якості продукту незалежно від платформи виробника ПЗ.

Завдання тестування завжди спрямовані на досягнення кінцевої мети — з’ясувати якість продукту й ухвалити правильні рішення про його подальший розвиток. Сам принцип проведення проєктів незалежного тестування завжди заснований на прив’язці до методології розробки. Таким чином, він є актуальним рішенням для підвищення ефективності та результативності продукту.

Привілеї незалежного тестування

independent-test-group-PNN Soft

Розширені послуги з тестування програмного забезпечення PNN Soft

З огляду на високу конкуренцію на ринку, найменші помилки можуть завдати шкоди навіть самому передовому рішенню. Тому тільки професійні тестувальники можуть запропонувати комплексне тестування, що дає змогу виявити й описати помилки. PNN Soft працює на ІТ-ринку вже 20 років. Ґрунтуючись на накопичених знаннях, тестувальники нашої компанії забезпечують надійний і якісний робочий процес. Зрештою, головною метою тестування програмного забезпечення є його якість. Якщо Ви шукаєте надійну компанію-розробника, зв’яжіться з нами та заповніть форму нижче.