Автоматизація бізнес-процесів підприємств шляхом розробки корпоративних ERP, CRM-систем з використанням Java (Java EE) і C# (.Net)

page main image

Автоматизація підприємств – це насамперед автоматизація всіляких бізнес-процесів, що становлять сутність діяльності підприємства

Автоматизація дає змогу компанії бути єдиним організмом, бачити глобальну картину того, що відбувається в компанії, вести контроль клієнтів, статистику, дотримуватися сучасних тенденцій, швидко здійснювати операції, прогнозувати попит і планувати пропозиції.

Компанія PNN пропонує комплексні рішення щодо систем автоматизації технологічних процесів для вашого підприємства. Наша компанія спеціалізується на написанні програм на замовлення та реалізації комплексних проєктів для підприємств і організацій будь-якого масштабу.

PNN – провідний постачальник систем автоматизації бізнесу та корпоративних інформаційних систем для компаній різних галузей і видів діяльності. Ми допомагаємо тисячам користувачів вибудовувати якісні взаємовідносини з клієнтами та партнерами, керувати бізнес-процесами підприємства, організовувати сервісне обслуговування, автоматизувати контакт-центри.

Наша компанія розробляє системи автоматизації індивідуально під бізнес замовника, автоматизуємо будь-який напрямок діяльності підприємств і установ: планування та облік ресурсів і фінансів, управління персоналом, підготовка бухгалтерської та податкової звітності.

Наші фахівці мають великий досвід у вирішенні найрізноманітніших завдань, пов’язаних з установкою, налаштуванням і доопрацюванням програмних комплексів для управління підприємством. Маючи за плечима сотні реалізованих проєктів, ми оптимально налаштуємо систему для роботи саме на Вашому підприємстві.