Організація виділених команд програмістів для реалізації проєктів на стороні замовника із застосуванням Java (Java EE), PL/SQL (Oracle) і C# (.Net) (Outstaffing)

page main image

Компанія PNN Soft надає послуги з аутстафінгу персоналу (DDC, DDT) для розв’язання питань із програмною автоматизацією

Наша компанія займається організацією персоналу необхідної кваліфікації для виконання тимчасових робіт на території замовника протягом тривалого періоду. При цьому замовник не має безпосередніх трудових відносин із залученим персоналом, вони продовжують перебувати в штаті компанії-постачальника послуги, але на час своєї роботи наданий персонал стає частиною колективу замовника. Ми проаналізуємо вимоги до проєкту і складемо пропозицію щодо оптимізації проєктної команди замовника. Із заданою періодичністю замовнику формуються і надаються докладні звіти з описом результатів робіт, табелі обліку робочого часу співробітників.

Переваги ІТ-аутстафінгу:

У рамках ІТ-аутстафінгу ми готові запропонувати кваліфікованих фахівців таких напрямів:

Пропоновані компанією рішення в галузі аутстафінгу перевірені на практиці й успішно впроваджені в різних галузях промисловості. PNN Soft постійно відстежує нові тенденції у сфері управління та інформаційних технологій.