Найняти Виділену Команду Розробників в Україні

page main image

Найняти команду розробників для ІТ-аутсорсингу та офшорних послуг

В Україні створено сприятливі умови для найму команди розробників високої спеціалізації. За останні десятиліття Україна домоглася стрімкого прогресу у сфері інформаційних технологій, і наразі посідає лідируючі позиції в кількох сегментах IT-ринку. Існує перелік ІТ-послуг, які користуються попитом і активно розвиваються в Україні, а саме: індивідуальні аутсорсингові розробки, підтримка додатків і консалтингові послуги, а також є затребуваними послуги з виділення команди програмістів для проєкту.

Співпраця зарубіжними клієнтами з с компаніями України широко поширена, з цієї причини, ІТ-сектор країни за обсягом експорту посідає лідируючі позиції. Організації, що надають послуги офшорних розробників в Україні, входять до топ-листа “Global Outsourcing 100” за 2018 рік.

Ринок Інформаційних Технологій в Україні стрімко зростає, згідно з прогнозами, його вартість через два роки складе $5,7 млрд. Аутсорсингові послуги зі створення програмного забезпечення продовжують набирати обертів на економічній світовій арені. Компанія PNN Soft – не виняток, і знаходиться серед провідних учасників ринку. Потенціал нашої команди полягає у всеосяжних знаннях IT-технологій і закріплений багаторічним досвідом співробітників.

Офшорні компанії України в інформаційно технологічних заходах

Щороку Україна стає учасником міжнародних IT-семінарів, виставок і конференцій. Це один із методів, що дає змогу найняти команду розробників програмного забезпечення. Так, наприклад, шість технологічних стартапів з України були представлені на щорічному шоу в Лас-Вегасі “Computer Electronics Show” (CES) 8-11 січня 2019 року.

Компанія PNN Soft за 15 років існування брала участь у різних ІТ-заходах, а зокрема нещодавнім досвідом для компанії була участь у великій виставці CeBIT. Було продемонстровано експлуатаційні можливості програмних продуктів і мобільних додатків, а саме: Sport Gear Tracker, Street Racing Spedometer та inCarDoc.

Причина найняти розробників в Україні, Київ – це величезний резерв обдарованих спеціалістів

Завдяки ІТ-школам та університетам, дефіцит у претендентах відсутній. Щорічно в країні випускається близько 16 000 і більше ІТ-спеціалістів. Цей факт дозволяє бути лідером в ІТ-сегменті серед країн Східної Європи. У 2019 році кадровий резерв спеціалістів сфери інформаційних технологій представлений 90 000 розробниками і тестувальниками. Якісна освіта в даній сфері, виводить Україну на передові позиції за джерелом IT-інженерної сили в Центральній і Східній Європі.

IT experts

PNN Soft приділяє увагу співробітникам і членам нашої компанії. Ми володіємо висококласними навичками в програмуванні та кваліфікованими командами розробників. Більш того, PNN Soft приділяє належну увагу знанню англійської мови та зміцнює навички співробітників за допомогою спеціальних курсів.

Необхідно зазначити, що, 80% працівників ІТ-сфери володіють достатнім і високим рівнями володіння англійської мови.

International R&D centres

Позачергові причини, щоб найняти офшорних розробників в Україні, надав інформаційний електронний журнал “Ukraine-Digital News”, опублікувавши такі дані:

Хочете найняти спеціалізовану команду розробників програмного забезпечення в Україні? Країна має конкурентну перевагу в галузі ІТ-спеціалістів. Як згадувалося раніше, в сучасних реаліях України кадровий потенціал понад 90 000 спеціалістів ІТ-індустрії, а до 2020 року очікується, що ринок зросте до 120 000. Наприклад, найбільш затребуваними на ринку є фронт-енд, .NET, JAVA, QA, iOS/Android, C/C++ і PHP-спеціалісти, інженери DevOps тощо.

Найняти офшорних розробників в Україні зі створення ПЗ для провідної бізнес-індустрії

Наразі в Україні функціонує приблизно 1500 IT-компаній, цей показник виключає вебстудії та невеликі офіси. Головні ІТ-центри країни: Київ, Львів, Харків, Дніпро та Одеса. Вони представляють 160 великих ІТ-компаній, що займаються розвитком аутсорсингу та пакетної розробки ПЗ. Філії яких представлені представництвами за кордоном, а саме в: США, Канаді, Німеччині, Франції, Бельгії, Ізраїлі та ін. Крім того, понад 90 науково-дослідних центрів великих IT-компаній України розташовані на 4-х континентах.

Офшорні послуги з розробки програмного забезпечення охоплюють такі бізнес-індустрії, як:

Компанія PNN Soft так само має багаторічний досвід у співпраці та розробці проєктів у всіх перерахованих вище сферах діяльності.

Рішення найняти офшорних розробників Україна, Київ – у PNN Soft це спосіб виділитися фінальним високоякісним програмним продуктом. Особливо широко поширені аутсорсингові послуги зі створення:

У PNN Soft працюють висококваліфіковані співробітники з досвідом ведення подібних проєктів. Крім того, компанія займалася реалізацією більш специфічних ІТ-послуг в Україні:

Переваги найняти окрему команду розробників у PNN Soft для реалізації ІТ-продукту

Компанії, що працюють на аутсорсингових умовах, надають окрему команду під кожен проєкт. Співпраця з компаніями на умовах офшорної розробки має безліч плюсів. PNN Soft пропонує офшорні послуги з розробки ПЗ спеціальною командою програмістів із 2003 року.

По-перше, в Україні діє недорога виробнича платформа серед країн Європи. Представлені ціни на ринку послуг розробки, вкрай вигідні для замовника.

Якщо хочете найняти спеціальну команду розробників програмного забезпечення в Україні, врахуйте, що ціна аутсорсингового розробка буде залежати від масштабу і типу проєкту, розміру команди і послуг, термінів і технологій. У середньому, ціна за розробку інформаційно технологічного проєкту в Україні буде в 10 разів меншою, ніж ціна за ту ж саму послугу в США.

По-друге, Україна перебуває в найоптимальнішій часовій зоні по відношенню до інших країн. Різниця в часі між Україною та країнами Східної Європи становить 1 годину, а різниця з Великою Британією 2 години, з Нью-Йорком – 6 годин. Це перевага для ведення бізнес зустрічей і переговорів.

У разі найму офшорних розробників в Україні, Києві – в PNN Soft, команда надає послуги:

Також, наші співробітники мають всеосяжні знання англійської мови на рівнях Intermediate, Upper-intermediate і Advanced. Щоб найняти кваліфіковані команди розробників у PNN Soft, залиште заявку на нашому сайті.

На основі викладеної інформації, можна зробити висновок, що Україна – надійний і вигідний партнер в IT-індустрії.

У Вас залишилися запитання? Ви можете поставити їх нам, заповнивши форму нижче.