Виділені команди спеціалістів для реалізації проєктів з розробки транснаціональних, кросмаркетингових програмних рішень на ASP.NET MVC для торгівлі та маркетингу

page main image

Виділені команди спеціалістів для реалізації проєктів розробки транснаціональних, кросмаркетингових програмних рішень на ASP.NET MVC для торгівлі та маркетингу

Наша компанія пропонує клієнтам виділені команди спеціалістів для розробки комплексних корпоративних систем і додатків, що вирізняються високою гнучкістю та відмовостійкістю, з підтримкою багатомовного контенту для великої кількості користувачів з різних континентів.

Ми створюємо додатки як для роботи онлайн, так і для підтримки всередині компанії. Крім того, ми маємо великий досвід інтеграції розроблених нами систем індивідуально під потреби бізнесу замовника з наявними на підприємствах готовими сторонніми системами. Наша головна мета – забезпечити замовника потрібними програмними продуктами щоб оптимізувати та автоматизувати бізнес.

Під час розробки програмних рішень для клієнтів наша компанія приділяє особливу увагу вибору технологій, і водночас використовує найкращі та перевірені технології, такі як:

Часто замовникам необхідно забезпечити роботу системи в масштабі багатьох країн, для великої кількості користувачів, тому ми враховуємо особливості таких систем і доставляємо клієнтам рішення з підтримкою контенту різними мовами, валютами тощо.

Ми пропонуємо розробку фронт-енду і бек-енду систем, а також команда PNN Soft часто залучена до створення архітектурного дизайну, вибору і застосування інженерних практик.

Якщо Вас цікавить розробка програми, для користувачів із різних країн – ми готові вирішити Ваше завдання. Опишіть Ваш проєкт, заповнивши форму зворотнього зв’язку нижче.