Розробка мобільних додатків для бізнесу

page main image
inCarDoc PRO

Наша компанія має великий досвід розробки мобільних бізнес-рішень для компаній з різних сегментів. Понад 15 років ми забезпечуємо нашим клієнтам багатофункціональні, хмарні додатки під iOS та Android відповідно до їхніх бізнес-потреб та побажань — від ідеї до реалізації. Наші професійні виділені команди розробників завжди використовують найефективніші технології, такі як:

Спеціалісти в PNN Soft впровадили такі мобільні рішення для бізнесу в таких галузях:

Компанії по всьому світу обирають PNN Soft для розробки бізнес-додатків через низку переваг, які ми забезпечуємо для наших клієнтів:

У PNN Soft ми втілюємо ідеї та побажання клієнтів у життя, пропонуючи економічно вигідне, надійне програмне забезпечення. Нині кожен проєкт потребує власного мобільного додатку для якісного представлення послуг та охоплення більшої кількості клієнтів.

Все більше і більше людей стають мобільними. Смартфони стали найшвидшими інструментами зв’язку, тому багато клієнтів вважають за краще взаємодіяти з вашим бізнесом за допомогою мобільного пристрою. Кожен бізнес із власним додатком має конкурентну перевагу на ринку. Мобільний додаток — це потужний маркетинговий інструмент, що підвищує якість ваших послуг.

Переваги розробки користувацьких мобільних додатків для вашого бізнесу:

Компанія PNN Soft допоможе вам у реалізації власного мобільного додатку для бізнесу. Ми пропонуємо розробку нативних, гібридних, кросплатформних, хмарних додатків під iOS та Android. Наша висококваліфікована команда реалізувала понад 1000 проєктів під ключ для різних підприємств. Наші мобільні рішення з мільйонами завантажень користуються популярністю в усьому світі. Наприклад, один із проєктів — OBD Car Doctor отримав понад 4 мільйони завантажень. Для додаткової інформації про інші готові проєкти — будь ласка, ознайомтеся з нашим Портфоліо.