Розробка порталів по управлінню та автоматичному збору даних з теплових лічильників житлових будинків

page main image

Компанія PNN пропонує комплекс послуг по створенню та впровадженню автоматизованих систем зі збору даних з різних обчислювальних приладів, зокрема:

Ці системи призначені для централізованого збору та зберігання інформації з різних лічильників, а також надання статистичних звітів за збереженими даними.

Для отримання даних з лічильників наші спеціалісти здійснюють інтеграцію розроблених систем з модулем M-Bus. Ця інтеграція дає можливість отримувати M-Bus посилку з даними з лічильників.

Згідно з вимогами замовників системи, що розробляються нашою компанією, виконують такі завдання:

Для реалізації такого роду проєктів наші спеціалісти виконують розробку та налаштування баз даних вебпорталу, які відповідно до проєкту можуть містити:

Наша компанія розробляє автоматизовані рішення для різних промислових, комерційних підприємств, житлових будинків для економічного й ефективного використання теплових даних, оптимізації витрат на гарячу та холодну воду. Спеціалісти компанії мають досвід у проєктах створення подібних систем як у масштабі одного об’єкту, так і при створенні централізованих систем збору та аналізу інформації про споживання теплових ресурсів.