Технічна конференція eMove360

emove коференція 2023

Компанія PNN Soft вирішила взяти активну участь у відвідуванні технічних самітів, конференцій та виставок. Наші співробітники відвідали заходи, присвячені ІТ-індустрії.

17-19 жовтня 2023 – Технічна конференція eMove360

Команда PNN Soft відвідала технічну конференцію eMove360 у Мюнхені, що проходила з 17 по 19 жовтня 2023 року.

підключені авто та електромобілі

Конференція була глибоким зануренням у царини автоматизованого водіння та підключених авто, силових агрегатів та акумуляторів, а також зарядних станцій. Ми мали можливість дізнатися про нові технології та передові рішення, обговорити далекоглядні ідеї та найбільш інноваційні концепції, які формують майбутнє електронного водіння.

Нашій команді було приємно зустрітися з експертами в галузі електронного транспорту та технологій eMove. Завдяки досвіду розробки рішень для транспорту та автомобілів ми змогли виділити для себе актуальні напрямки розвитку технологій.

автоматизоване водіння конференція

Ця подія була цікава для PNN Soft завдяки нашому рішенню в ніші підключених автомобілів, а саме додатку inCarDoc. Додаток створено для самостійної діагностики електроніки та двигунів водіями автомобілів. inCarDoc дозволяє проводити діагностику через адаптер OBD2, виправляти дрібні помилки та виявляти критичні проблеми на ранніх стадіях.