1. Головна
  2. Компанія
  3. Новини компанії
  4. Зустрічайте нове рішення ...

Зустрічайте нове рішення від компанії PNN Soft – Business Club

business club

Компанія PNN Soft створила Business Club (BC) – мобільний додаток для Android та iOS. Програма розроблена, щоб допомогти основним користувачам мобільних пристроїв створювати, керувати та розвивати бізнес у дорозі за допомогою смартфона. Використовуйте BC для створення незалежних мобільних рішень для недорогого та середнього бізнесу.

Business Club – створіть свій бізнес-простір на Android та iOS

Додаток має два варіанти реєстрації: для клієнтів і власників бізнесу/виробників контенту. Клієнти — це ті, хто безкоштовно користується додатком, щоб стежити за просторами (бізнесами, створеними на платформі BC) і споживати запропоновані продукти та послуги.

Компанії – це підприємці, компанії, впливові особи та аматори, які використовують BC для створення просторів і розміщення пропозицій за умови підписки на програму, надає «бізнес-користувачам» 3 типи підписки: Starter (безкоштовну), Basic за $4.99 на місяць і Plus за $7.99 на місяць.

Business Club – побудуйте свій онлайн-бізнес у кілька кліків

Додаток дозволяє бізнес-лідерам або впливовим особам створювати сторінки продуктів або послуг без навичок дизайну чи кодування. Використовуйте запропоновані інструменти та інструменти, щоб наповнити свій простір вмістом і пропозиціями.

Додаток також дозволяє створювати новини та статті. Власники бізнесу можуть розширити свої професійні теми, розповісти свої історії розвитку або зупинитися на складі продукту через статті. Новинний блок допомагає підприємствам і тематичним спільнотам підтримувати тісний офлайн-зв’язок: наприклад, анонсувати семінари, інформаційні сесії чи лекції. 

«Події» — це одна з функцій каналу, яка дозволяє компаніям повідомляти про події. Ознайомте підписників із заходами, які ви пропонуєте відвідати, або взяти участь у лекціях, зустрічах, самітах, наставництві, курсах тощо. Business Club — це високоадаптивне рішення для кожного.

Створюйте в кілька кліків: рішення електронної комерції або інтернет-магазин у мобільному додатку

Створення такого комплексного продукту, як інтернет-магазин, для підприємця є витратним напрямком витрат. Мобільний додаток Business Club пропонує створити свою цифрову вітрину на основі ресурсів і віджетів програми.

Створіть картки продуктів або послуг і їхню сторінку з детальною інформацією про вашу пропозицію. Власники простору можуть використовувати набір віджетів і додавати необмежену кількість зображень і відео на сторінки простору. Компанії можуть позначити продукти чи послуги особливим статусом, наприклад, «у продажу», «новий», «за запитом» або «попереднє замовлення» для кращого просування. Однак існують певні обмеження залежно від типу підписки.

Власники приміщень можуть вдавати свої місця як публічні чи приватні. У випадку «публічного» простору – усі користувачі ClubKit можуть бачити його та слідкувати за ним (як клієнт). «Приватний» простір прихований, клієнти повинні мати посилання або код запрошення, за яким потрібно перейти. Власник простору створює запрошення в налаштуваннях програми BC.

Спробуйте додаток «Бізнес Клуб» безкоштовно протягом 7 днів (при придбанні місячного тарифного плану) або 14 днів (при оплаті річної підписки).