Ми пройшли сертифікаційний аудит ISO 9001:2008!

page main image

20 травня ми успішно пройшли сертифікаційний аудит СМЯ на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2008 отримали сертифікат з номером ‘SIC.02.008.320’. Аудит проводили представники компанії SIC. 

Останні кілька місяців, крім основних своїх проєктів, наша компанія займалася впровадженням Системи Менеджменту Якості (СМЯ) ISO 9001:2008. Незважаючи на страшну бюрократичну назву і велику кількість документації, впровадити систему менеджменту якості виявилося не так вже й складно і довго. Хоча зробити це самостійно було б важко, і ми вдячні компанії Сертиком за докладні консультації та допомогу в приведенні нашої системи управління у відповідність до вимог стандарту. 

У результаті підготовки до сертифікації ми зрозуміли, що: 

  1. Систему менеджменту якості впроваджувати набагато простіше, якщо електронна система управління в компанії вже є. У такому разі процес адаптації системи проходить швидко і дає змогу контролювати всі процеси в реальному часі; 
  2. Незважаючи на бюрократичну мову стандарту, вимоги його є формалізованим здоровим глуздом, і більша їх частина в компанії вже давно виконується; 
  3. І нарешті, впровадження системи менеджменту якості дає змогу по-новому поглянути на свою компанію та виправити можливі слабкі місця в управлінні. 

Ми раді зробити ще один крок на зустріч потребам наших клієнтів!