Web Summit 2023 досвід PNN Soft

технічна конференція

Вебсаміт щорічно проходить у різних країнах та частинах світу, так у 2023 році найбільший ІТ саміт пройшов у Лісабоні, Ріо-де-Жанейро та Торонто. Команда PNN Soft наприкінці листопада 2023 року відвідала захід Web Summit у Лісабоні.

Web Summit 2023 – технологічна подія року, яка зібрала приголомшливі 70 236 людей зі 153 країн. На Web Summit ми були занурені в останні тенденції, інновації та проривні технології, які формують майбутнє. Енергія була відчутною, і ми як ніколи були натхненні пропонувати передові рішення нашим клієнтам і спільноті.

За підтримки Володимира Кличка Україна була помітно представлена ​​на Web Summit і представляла цифровий проєкт міста Kyiv Digital. Це стало підтвердженням зацікавленості всесвітньо відомих інфлюенсерів та держави в технічному розвитку країни та підтвердженням потенціалу українських розробників у розвитку інновацій та цифровізації. Нам було приємно зустрітися та поспілкуватися з представниками проєкту.

PNN Soft відвідала цей захід вперше. Наші співробітники провели час і отримали неймовірний досвід і знання. Нашій команді було приємно бути частиною такого масштабного заходу.