Зустрічайте нове рішення від компанії PNN Soft – ClubKit

clubkit logo

Компанія PNN Soft створила ClubKit –  мобільний додаток  для Android та iOS. Програма розроблена, щоб допомогти пересічним користувачам мобільних пристроїв створювати, керувати та розвивати бізнес за допомогою смартфона. Використовуйте ClubKit для створення незалежних мобільних рішень для малих і середніх компаній.

ClubKit – мобільний конструктор застосунку без коду (для Android та iOS)

Застосунок має два варіанти реєстрації: для клієнтів і власників бізнесу/виробників контенту. Клієнти – це ті, хто на безоплатних умовах використовує ClubKit, щоб стежити за просторами (бізнесом) і споживати їх пропоновані продукти та послуги.

Бізнес – це підприємці, компанії, впливові особи та аматори, які використовують ClubKit для створення просторів задля розміщення пропозицій на умовах сплаченої підписки за послуги застосунку. ClubKit надає «бізнес-користувачам» три типи підписки: The Starter (безкоштовно), Basic за 4,99$ на місяць і Plus за 7,99$ на місяць.

ClubKit – для впливових людей і власників бізнесу 

Додаток дозволяє бізнес-лідерам або впливовим особам створювати сторінки продуктів або послуг без навичок дизайну чи кодування. Ви також можете завантажувати рекламні відео або додавати вміст із YouTube.

Додаток також дозволяє створювати новини та статті. Власники бізнесу можуть розширити свої професійні теми, розповісти свої історії розвитку або спрямовувати увагу споживача на продукти саме через статті. Новинний блок допомагає підприємствам і тематичним спільнотам підтримувати тісний офлайн-зв’язок: наприклад, анонсувати семінари, інформаційні сесії чи лекції. 

«Події» — це одна з функцій каналу, яка дозволяє компаніям повідомляти про події. Ознайомте підписників із заходами, які ви пропонуєте відвідати, або взяти участь у лекціях, зустрічах, самітах, наставництві, курсах тощо. ClubKit — це високоадаптивне бізнес-рішення для кожного.

Створюйте в кілька кліків: рішення електронної комерції або інтернет-магазин у мобільному застосунку

Створення такого комплексного продукту, як інтернет-магазин, для підприємця є витратним напрямком розподілу бюджету. Однак сьогодні навіть така проблема, як мобільний додаток на замовлення, стала доступнішою. ClubKit пропонує створити цифрову вітрину на основі своїх ресурсів і віджетів.

Створіть картки продуктів або послуг і їхню сторінку з детальною інформацією про вашу пропозицію. Власники простору можуть використовувати набір віджетів, створювати картки продуктів і додавати необмежену кількість зображень на сторінки. Компанії можуть позначити продукти чи послуги особливим статусом, наприклад, «у продажу», «новий», «за запитом» або «попереднє замовлення» для кращого просування. Однак існують певні обмеження залежно від типу підписки.

тарифи застосунку ClubKir

Власники просторів можуть оформлювати свої місця як публічні чи приватні. У першому випадку його (простір) бачать усі користувачі ClubKit, а підписатися на нього можуть лише “споживачі”. Приватний простір прихований, споживачі повинні мати посилання для запрошення або сканувати QR-коди, щоб надіслати свої запити на підписку. Власник створює запрошення в налаштуваннях простору.

Ви можете прочитати більше про створення ClubKit на платформі App of the Day..
Спробуйте додаток ClubKit безплатно протягом 7 днів (при придбанні місячного тарифного плану) або 14 днів (при оплаті річної підписки), будь ласка, перейдіть за посиланнями: 

Google Play

App Store