Поліцейські освоюють ІТ-рішення для оптимізації робочого процесу

page main image

Австралійські поліцейські замовили для свого відділення закриту електронну систему. Захисники порядку зможуть зручно отримувати, розміщувати та обмінюватися інформацією в закритих локальних мережах. Система допомагає при плануванні захисних операцій. Така програма підвищує рівень роботи команди в будь-якій сфері. Цю ж програму створено для планування та оперативного контролю проведення антитерористичних операцій. 

Бази даних злочинців, база даних зброї та інша закрита інформація, з якою працює поліцейський відділ на поточний момент, буде легкодоступною для співробітників цього відділу. Керівництво відділу зможе звужувати або розширювати доступ співробітників до інформації за необхідності. 

Документообіг: написання звітів про проведені акції інтегровані в дану програму, що дозволяє керівництву контролювати робочий процес. Такий контроль здійснити простіше, ніж у традиційному паперовому вигляді. 

Компанія PNN розробляла для цієї програми електронний модуль, який пов’язує googlemaps і цю електронну систему. Ми — компанія PNN, створюємо такі електронні модулі і такі унікальні ІТ-рішення.